|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
luna Membru fidel

Reputatie :: 7 Mesaje: 426 Data de inscriere: 18/08/2011 Varsta: 14 Localizare: Bucuresti
 | Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Sam Dec 24, 2011 8:12 pm | |
| Nu se poate deoare nu ai banii necesari... As vrea sa fiu o stea {dupa cer}... |
|
 | |
Fairy Membru fidel

Reputatie :: 4 Mesaje: 413 Data de inscriere: 07/11/2011 Varsta: 14 Localizare: Sub masa !!!
 | Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Dum Dec 25, 2011 8:37 pm | |
| Dar nu poti ca esti om!!
As vrea un iPhone!!! |
|
 | |
Electra :3 Mascota forumului

Reputatie :: 5 Mesaje: 912 Data de inscriere: 04/10/2011 Varsta: 15 Localizare: Aici! Nu ma vezi ?
 | Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Mier Dec 28, 2011 8:43 pm | |
| N~ai bani! Vreau ca animal de companie un soim!  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Excalibur, Excalibur From United Kingdom I'm looking for her I'm going to California Excalibur, Excalibur, Excalibur![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] BAKA BAKA BAKA ! |
|
 | |
Fairy Membru fidel

Reputatie :: 4 Mesaje: 413 Data de inscriere: 07/11/2011 Varsta: 14 Localizare: Sub masa !!!
 | Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Mier Dec 28, 2011 8:51 pm | |
| Are gheare si Soul are alergie la gheare As vrea sa il am sot si pe Sasuke  [nu numai pe Grey si Madara  ] |
|
 | |

Reputatie :: 5 Mesaje: 912 Data de inscriere: 04/10/2011 Varsta: 15 Localizare: Aici! Nu ma vezi ?
 | Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Mier Dec 28, 2011 9:03 pm | |
| Nu poti ca te face praf vara`mea daca te aude..
Baa ce ine ca eu l`am prins prima!=]]]  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Excalibur, Excalibur From United Kingdom I'm looking for her I'm going to California Excalibur, Excalibur, Excalibur![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] BAKA BAKA BAKA ! |
|
 | |
Fairy Membru fidel

| Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Sam Ian 14, 2012 11:15 pm | |
|  Soooo, ce dorimta ai tu ,DeLL?? |
|
 | |

| Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Mier Feb 01, 2012 11:12 pm | |
| Imi doresc sa vina vacanta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] sa merg la mare si sa vad bunaciunile cum ies ude din apa! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Excalibur, Excalibur From United Kingdom I'm looking for her I'm going to California Excalibur, Excalibur, Excalibur![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] BAKA BAKA BAKA ! |
|
 | |
Fairy Membru fidel

| Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Vin Feb 03, 2012 10:50 am | |
| Am scris "dorimta" mai sus  Abia acum mi-am dat seama [dar lasa ca nu am chef sa editez :)) ] Nu poti ca iar ninge si strazile sunt inchise si vine fenomenul de "freezing rain" Vreau sa vina primavara ... :D |
|
 | |
AndyGix Membru

Reputatie :: 1 Mesaje: 60 Data de inscriere: 11/01/2012 Localizare: Iaşi
 | Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Vin Feb 03, 2012 8:05 pm | |
| Imposibil...nu mai exista primavara :p
As vrea sa fiu imun la boli... |
|
 | |
Fairy Membru fidel

| Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Sam Feb 04, 2012 3:06 pm | |
| Nu se poate ca ... ar fi prea frumos sa fim imuni la orice si sa nu mai existe victime ale cancerului etc.
Vreau sa gasesc Converse ca lumea in Romania !!! [app , stie cineva vreun site pe care pot gasi Converse misto ? ] |
|
 | |

| Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Joi Feb 09, 2012 9:56 pm | |
| Nu poti fiind ca ACTA vor sa ne "inchida" netul. Imi doresc sa se topeasca odata zapezile astea. T__T  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Excalibur, Excalibur From United Kingdom I'm looking for her I'm going to California Excalibur, Excalibur, Excalibur![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] BAKA BAKA BAKA ! |
|
 | |
Fairy Membru fidel

| Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Sam Feb 11, 2012 3:50 pm | |
| [me too :(((( ] Nu se topeste ca o sa intram intr-o noua era glaciara ....
Vreau sa fieeeee cald !!!!! |
|
 | |

| Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Joi Feb 16, 2012 1:39 am | |
| Nu poti caci e inca februarie !  --> Si totusi  !! Vreau o cafea, acuyma !   [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Excalibur, Excalibur From United Kingdom I'm looking for her I'm going to California Excalibur, Excalibur, Excalibur![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] BAKA BAKA BAKA ! |
|
 | |
AndyGix Membru

Reputatie :: 1 Mesaje: 60 Data de inscriere: 11/01/2012 Localizare: Iaşi
 | Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Vin Feb 17, 2012 12:01 pm | |
| Nu se poate. La ora 1 nu se mai servesc cafele.
As vrea sa pot calatori in timp. |
|
 | |

| Subiect: Re: Spulbera`i dorinta. Lun Feb 20, 2012 10:19 pm | |
| Groaznic merg sa`mi fac una!  Nu poti deoarece portalul este in service  ! Imi doresc sa`i intalnesc pe Redfoo si SKy de la LMFAO  si sa cantam Champagne Showers in costume de baie in Mamaia! xDDD Pfooai m`as da pe youtube !!  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Excalibur, Excalibur From United Kingdom I'm looking for her I'm going to California Excalibur, Excalibur, Excalibur![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] BAKA BAKA BAKA ! |
|
 | |
|