| | Care a fost primul tau Anime? | |
|
|
| Autor | Mesaj |
|---|
Myiu Phantomhive Sebastians' Wife

Reputatie :: 3 Mesaje: 200 Data de inscriere: 11/07/2011 Varsta: 15 Localizare: Haha ma faci sa rad :|
 | Subiect: Re: Care a fost primul tau Anime? Vin Ian 06, 2012 7:32 pm | |
| Primul meu anime a fost Kaleido Star <3 Il priveam cu sufletul la gura in fiecare seara de la 7, asta era prin 2006 cred [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Fata ta Ea bantuie Ale mele,Odata, Placute vise Vocea ta a dus departe Toata bunatatea din mine! Ranile astea nu par a se vindeca, Durerea asta este prea reala, Este prea mult,ceea ce timpul nu poate sterge! Cand tu plangi Eu Iti sterg toate lacrimile Cand tu tipi Eu Alung departe toate temerile tale Si te tin de mana in toti acesti ani Dar tu tot parasesti Tot ceea ce reprezinta EU...Moderator, filosof, creator~ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ |
|
 | |
Dєүυ ♥ Membru onorabil

Reputatie :: 7 Mesaje: 551 Data de inscriere: 11/07/2011 Varsta: 14 Localizare: Soul Society
 | Subiect: Re: Care a fost primul tau Anime? Vin Ian 06, 2012 10:00 pm | |
| Primul meu anime a fost tot Regele Shaman...Am multe amintiri legate de el...Imi era frica de acel tip,nu mai stiu cum se numea,dar era infiorator,avea un schelet,care din cate imi aduc bine aminte era al prietenii lui sau a logodnicii lui....in orice caz ma baga in sperieti!L-am vazut pe Jetix,pe acelasi canal unde am vazut pentru prima data Naruto...Era sa uit de Oban Cursele Stelare...al doilea anime. Multe amintiri! |
|
 | |
Fairy Membru fidel

Reputatie :: 4 Mesaje: 413 Data de inscriere: 07/11/2011 Varsta: 14 Localizare: Sub masa !!!
 | Subiect: Re: Care a fost primul tau Anime? Sam Ian 07, 2012 10:50 am | |
| Daaaaaaa  Sys , mi-ai amintit de ala cu cursele stelare [nici de ala nu stiam ca e anime  ] Offfff, cate amintiriiiiii |
|
 | |
Dee Membru senior

Reputatie :: 4 Mesaje: 210 Data de inscriere: 17/10/2011 Varsta: 20 Localizare: Akatsuki group
 | Subiect: Re: Care a fost primul tau Anime? Sam Ian 07, 2012 12:33 pm | |
| Primul meu anime vazut a fost Sailor Moon, cand il dadeau dublat ca asta pe Tevere 1 =)) |
|
 | |
Mona™ Membru nou

Reputatie :: 0 Mesaje: 8 Data de inscriere: 10/01/2012
 | Subiect: Re: Care a fost primul tau Anime? Mar Ian 10, 2012 4:47 am | |
| Buna,primul anime pe care l-am vazut este Naruto si il vad si acuma! |
|
 | |
~~Rina~~ Membru nou

Reputatie :: 2 Mesaje: 13 Data de inscriere: 03/10/2011 Varsta: 12 Localizare: Somewhere
 | Subiect: Re: Care a fost primul tau Anime? Mier Ian 11, 2012 4:11 pm | |
| Primul meu anime a fost Yu Yu Hakusho. In fiecare seara dadeam pe animax si ma uitam la el, nu am pierdut niciun episod din el:)) Tin minte ca era Pasti si nu m-am dus la Inviere doar dupa ce s-a terminat episodul:)) Eram nebuna dupa el |
|
 | |
Electra :3 Mascota forumului

Reputatie :: 5 Mesaje: 912 Data de inscriere: 04/10/2011 Varsta: 15 Localizare: Aici! Nu ma vezi ?
 | Subiect: Re: Care a fost primul tau Anime? Joi Feb 16, 2012 1:45 am | |
| Ai sus Yu Yu hackusho !! Doamne il ador pe Yusuke, baka baka baka  !! Si Kurama/Yoko, omfg roscat si inteligent nu tocilar si aratos cu parul lung.  ! Asa baiat nu am mai avzut  !! Oricum ii genial anime`ul super Rina ! xDDD  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]Excalibur, Excalibur From United Kingdom I'm looking for her I'm going to California Excalibur, Excalibur, Excalibur![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] BAKA BAKA BAKA ! |
|
 | |
AndyGix Membru

Reputatie :: 1 Mesaje: 60 Data de inscriere: 11/01/2012 Localizare: Iaşi
 | Subiect: Re: Care a fost primul tau Anime? Vin Feb 17, 2012 12:07 pm | |
| Primul Anime...Sailor Moon, in vremurile bune :) Inca imi aduc aminte ca dupa fiecare episod ieseam afara lumea sa ne jucam in cinstea episodului, iar eu de fiecare data picam Mascatul in Frac :p |
|
 | |
| | Care a fost primul tau Anime? | |
|